Nájdem si ťa v Ríme - Čuperková Brezinská, Tatiana slovenská autorka 1980 (Evitapress, 2012)
Nájdem si ťa v Ríme od autorky Tatiany Čuperkovej, je o prekvapeniach, ktoré nám prináša láska. Je to príbeh Slovenky, ktorá miluje Taliansko, taliansku kuchyňu, predáva talianske špeciality a zamiluje sa do Taliana. Hlavná hrdinka má za sebou vzťah, ktorý nevyšiel. Stará sa o svoj malý obchod, ktorý je jej živobytím tak, že musí chodiť do Talianska nakupovať tovar. Raz nečakane stretne v Ríme muža, s ktorým nadviaže nezáväzný vzťah... aké ďalšie prekvapenia jej život prinesie sa dočítate v knihe Nájdem si ťa v Ríme.