Zvuky letných nocí - Lindströmová, Inga nemecká autorka 25. januára 1954 (Liber Novus d.o.o, 2017)
Vitajte vo Švédsku, krajine nádhernej, nedotknutej prírody, kde sa odohrávajú aj nasledujúce tri ľúbostné príbehy. Vychutnajte si rozprávanie o osudoch hlavných postáv, ktoré na ceste za šťastím musia prekonať množstvo prekážok. Buďte pri tom, keď im na dvere zaklope láska....