Krajina túžob - Lindströmová, Inga nemecká autorka 25. januára 1954; Bajusová, Miroslava (Serbia Liber Novus d.o.o., 2017)
Najkrajšie ľúbostné príbehy zo Švédska.
Vitajte vo Švédsku, krajine nádhernej, nedotknuteľnej prírody, kde sa odohrávajú aj nasledujúce dva ľúbostné príbehy z pera Ingy Lindströmovej. Vychutnajte si rozprávanie o osudoch hlavných postáv, ktoré na ceste za šťastím musia prekonať množstvo prekážok. Buďte pri tom, keď im na dvere zaklope láska...
Recepty švédskych jedál: s. 310-319
Keywords: nemecká literatúra; ľúbostné romány; romance; Švédsko