Diabol sa žení - Foleyová, Gaelen americká autorka 16. novembra 1973 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2014)
Vynikajúca historická romanca od populárnej autorky série Klub Inferno. Lizzie Carlislová, bystrá a krásna mladá žena, má za sebou nešťastnú lásku. Spamätáva sa z nej v tichom prostredí vidieka, kde pracuje ako spoločníčka bohatej starej dámy. Čoskoro jej však cestu skríži záhadný a obávaný muž Devlin Kimball, prezývaný Diabol. Krásavec, ktorý má za sebou temnú minulosť plnú dobrodružstiev na mori a zlomených ženských sŕdc. Aj on sa vyrovnáva s nepriazňou osudu, ale oveľa tragickejšou: pred rokmi mu pri požiari zahynula celá rodina. Teraz sa dozvedá, že to nebola nešťastná náhoda, a prisahá vinníkom pomstu...