Láska dvoch svetov - Kuniková, Katarína slovenská autorka (Linwe/Kraft, s.r.o, 2020)
Po mega úspešnom debute Zákon príťažlivosti vydáva Katarína Kuniková druhý román Láska dvoch svetov. Tento príbeh dokáže napísať spisovateľka, ktorá pozná tajomstvá života v malom meste aj v exotickom Iráne. Je vášnivý a strhujúci, plný zážitkov a udalostí. Dokáže ho pochopiť každý, kto verí v osudovú lásku.