Láska dvoch svetov - Kuniková, Katarína slovenská autorka ([Bratislava] Linwe/Kraft, s.r.o., 2020)
Po mega úspešnom debute Zákon príťažlivosti vydáva Katarína Kuniková druhý román Láska dvoch svetov. Tento príbeh dokáže napísať spisovateľka, ktorá pozná tajomstvá života v malom meste aj v exotickom Iráne. Je vášnivý a strhujúci, plný zážitkov a udalostí. Dokáže ho pochopiť každý, kto verí v osudovú lásku.

Zoznámte sa so Sabinou, ktorá prežila dospievanie v Iráne a našla si prácu, o ktorej nesmie nikto vedieť. Zoznámte sa s Richardom, hasičom, takým ktorého fotia do kalendárov. Spoznajte ich príbuzných, priateľov a partnerov. Budete cítiť púštnu horúčavu ma bruškách prstov, popolček spálenísk aj chuť zmrzliny v letnom popoludní. Tento román nestačí čítať, môžete ho prežívať s galériou jeho hrdinov. Je fascinujúci a vášnivý, s citom pre detail aj zmyslom pre humor.
Miesto vydania podľa NA ISBN
Obsahuje biografické údaje o autorke na zadnej obálke
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o láske; súčasná slovenská autorka; Irán