Verný dvojník - Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948; Gáliková, Zuzana (Bratislava Ikar, 2002)
Keď Rylan North pozrel na Kirsten svojím neodolateľným pohľadom, vedela, že mu nedokáže nič odmietnuť. Dokonca mu dovolila bývať týždeň v jej dome, aby sa vedel čo najlepšie vžiť do svojej najnovšej filmovej roly. Mal totiž hrať Démona Rumma, Kirsteninho manžela, akrobatického pilota, ktorý zahynul pri havárii lietadla. Žiadny iný muž nemohol roznietiť divokú vášeň, ktorá v nej driemala. No najprv musel zahnať strašné tajomstvo, ktoré ju mátalo v snoch, aby sa odvážila znovu milovať...
Keywords: americká literatúra; romány zo súčasnosti; romance