Priveľa spomienok. 1/2 - Gillerová, Katarína slovenská autorka 27. marca 1958 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2021)
Katarína Gillerová je obľúbená slovenská autorka, ktorá má na svojom konte už dvadsať kníh. Jej najnovší, jubilejný román je pokračovaním predchádzajúcej knihy Priveľa tajomstiev a opäť ponúka pútavý dej s prekvapujúcimi zvratmi a témy, ktoré chytia za srdce každú ženu.