Priveľa tajomstiev. 1/1 - Gillerová, Katarína slovenská autorka 27. marca 1958 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2020)
Katarína Gillerová je obľúbená slovenská autorka, ktorá má na svojom konte už devätnásť kníh. Jej najnovší román opäť ponúka pútavý dej s prekvapujúcimi zvratmi a témy, ktoré chytia za srdce každú ženu.