Nakoniec príde láska. 1/3 - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2013)
Po románoch Najprv sa vezmeme a Potom ťa zvediem nám kráľovná historickej romance ponúka ďalší príbeh z populárnej série o výnimočnej rodine ohnivých a zmyselných Huxtablovcov. Najstaršia zo súrodencov Margaret sa v ňom pustí do najriskantnejšieho dobrodružstva svojho života... Najprv sa vezmeme - Potom ťa zvediem - Nakoniec príde láska - Jedna noc lásky