Potom ťa zvediem 1/2 - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944; Chovanová, Tamara (Bratislava Slovenský spisovateľ, a.s., 2013)
Po románe Najprv sa vezmeme pokračuje séria o výnimočnej rodine Huxtablovcov príbehom najmladšej zo sestier Katherine - krásnej a počestnej dievčiny, ktorú londýnska spoločnosť pokladá za najočarujúcejšiu zo všetkých mladých dám súcich na vydaj. Ona sama je presvedčená, že nie je stvorená pre lásku a vášeň - až do chvíle, keď sa o ňu začne uchádzať príťažlivý barón Montford. Neskúsená Katherine však netuší, že za dvorením známeho zvodcu žien sa skrýva škandalózna stávka...
Najprv sa vezmeme - Potom ťa zvediem - Nakoniec príde láska - Jedna noc lásky
Keywords: Huxtablovci; anglická literatúra; historické romány; romance