Najprv sa vezmeme. 1/1 - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2013)
Kráľovná historickej romance vám predstavuje výnimočnú rodinu ohnivých a zmyselných Huxtablovcov - sestry Margaret, Vanessu, Katherine a ich brata Stephena. S druhorodenou Vanessou sa život nemaznal: už po roku manželstva sa stala vdovou a odvtedy žije len pre svojich súrodencov. Príchod vikomta Lyngata do ich dediny spôsobí obrovskú senzáciu, a keď tento príťažlivý muž začne dvoriť Margaret, Vanessa mu v zúfalej snahe zachrániť sestru pred manželstvom bez lásky ponúkne svoju ruku... Najprv sa vezmeme - Potom ťa zvediem - Nakoniec príde láska - Jedna noc lásky