Nebezpečné dedičstvo - Camdenová, Elizabeth americká autorka 1948 (i527.net, 2021)
Telegrafistka Lucy Drakeová ovláda Morseovu abecedu a zaradila sa medzi neoceniteľné aktíva spravodajskej agentúry Associated Press. Náhly príchod sira Colina Beckwitha do konkurenčnej britskej agentúry Reuters však jej ťažko vydreté živobytie ohrozí. Colin je nadaný, príťažlivý, neznesiteľne očarujúci – a skrýva tajomstvo, ktoré ohrozuje jeho dobré meno. Aj keď sú súperi, Lucy nemôže poprieť, že Colin má konexie, ktoré ona potrebuje, aby získala pre svoju rodinu výhodu v dlhotrvajúcej právnej bitke o právoplatné dedičstvo. Keď však Lucy a Colin uzatvoria nečakané spojenectvo, pavučina zrady, do ktorej sa vrhnú, sa ukáže oveľa nebezpečnejšia, než si kedy predstavovali.