Hľadanie domova 1/3 - Hunterová, Kristi Ann americká autorka; Molnárová Novysedláková, Miroslava (Spišské Hanušovce i527.net, 2021)
Jessamine Beaucheneová strávila väčšinu svojho života schovávaním sa a neustálym sťahovaním z miesta na miesto. Chcela sa tak vyhnúť minulosti, ktorú za sebou zanechala. Keď však zistí, že existuje nádej, že rodina, ktorú už dlho pokladala za mŕtvu, ešte žije, ale hrozí jej nebezpečenstvo, pochopí, že svoje tajomstvá nebude môcť ukrývať pred svetlom sveta naveky.
Derek Thornbury miluje veci minulé a práve preto sa stal odborníkom na históriu a artefakty. Uvedomuje si, že Jess ho nikdy nemala príliš v láske, no keď ho požiada o pomoc s rozlúštením starého denníka svojich predkov, neodolá a rozhodne sa jej pomôcť odhaliť toto tajomstvo.
Počas pátrania po ukrytom artefakte, ktorý musí Jess s Derekom nájsť skôr než nepriatelia jej rodiny, sa mnoho dozvedia jeden o druhom a zároveň sa veľa naučia aj o živote. Môže ich cesta k náprave minulosti napokon doviesť k ich spoločnej budúcnosti?
Obsahuje stručné biografické údaje o autorke na zadnej strane obálky
Keywords: Sídlo Haven Manor; americká literatúra; historické romány; romance; Amerika -- 1806...