Dlhá cesta k oltáru. 1. - Featherová, Jane anglicko-americká autorka 1945 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2013)
Pútavá historická romanca o bratoch Sullivanovcoch, príslušníkoch šľachtického rodu z Blackwateru, ktorí si hľadajú nevesty za nezvyčajných okolností. Ich chorý strýko totiž spísal závet, podľa ktorého synovci zdedia obrovský majetok iba pod podmienkou, že každý z nich zachráni padlú ženu tým, že sa s ňou ožení. Jasper Sullivan, piaty gróf z Blackwateru, sa topí v dlhoch, a tak mu neostane nič iné, ako splniť strýkovu výstrednú požiadavku... 1.časť: Dlhá cesta k oltáru 2.časť: Svadobná stávka 3.časť: Nevhodná nevesta