Dlhá cesta k oltáru 1. - Featherová, Jane anglicko-americká autorka 1945; Ghaniová, Miriam (Bratislava Slovenský spisovateľ, a.s., 2013)
Pútavá historická romanca o bratoch Sullivanovcoch, príslušníkoch šľachtického rodu z Blackwateru, ktorí si hľadajú nevesty za nezvyčajných okolností. Ich chorý strýko totiž spísal závet, podľa ktorého synovci zdedia obrovský majetok iba pod podmienkou, že každý z nich zachráni padlú ženu tým, že sa s ňou ožení. Jasper Sullivan, piaty gróf z Blackwateru, sa topí v dlhoch, a tak mu neostane nič iné, ako splniť strýkovu výstrednú požiadavku...
1.časť: Dlhá cesta k oltáru
2.časť: Svadobná stávka
3.časť: Nevhodná nevesta
Keywords: Bratia Sullivanovci; americká literatúra; historické romány; romance