Do posledného dychu : 4. - Bryndza, Robert anglický autor krimi, žijúci na Slovensku 15. januára 1979 (Grada Publishing, 2019)
Šaty nasiaknuté krvou, viečka násilne zatvorené. Tak vyzerá mŕtve dievča v kontajneri. Detektív šéfinšpektor Erika Fosterová je síce na mieste nálezu ako prvá, prípad však nespadá do jej kompetencie. No ani tento fakt ju nedokáže zastaviť. Erika sa okamžite vrhá do práce a veľmi rýchlo odhaľuje súvislosti s inou, štyri mesiace starou, nevyriešenou vraždou. Obe obete sa našli v rovnakom prostredí a zomreli tým istým spôsobom. Navyše si obe dohovorili schôdzku cez internet... Keď za podobných okolností zmizne ďalšie dievča, musia Erika Fosterová, Mossová aj Peterson konať čo najrýchlejšie. Koľko času im zostáva, kým sadistický vraj zabije aj toto dievča? Kto sa skrýva za falošnými profilmi na facebooku a láka naivné mladé ženy na schôdzku? A ako Erika chytí vraha, ktorý vlastne existuje len virtuálne?