Krízový plán : 4. - Zamari, Michaela pseudonym slovenskej autorky Michaely Zábojníkovej 1990 (Michaela Zamari Vyšlo na náklady autorky, 2020)
Dokážete si predstaviť, že by ste celý svoj život podriadili jednému cieľu? Svoje návyky, výdavky, a dokonca aj sexuálnu orientáciu? Deana o tom vie svoje. Začína sa to takmer nevinne. Cez leto sa šialene zamiluje do cudzinca, s ktorým sa následne musí rozlúčiť, pričom ich delí takmer desaťtisíc kilometrov. Vymyslí plán, ako si našetriť a vymeniť Európu za americký sen. Načas sa vzdá súkromia a ponúkne svoj dvojizbový byt na prenájom. Vrátane seba. Všetci záujemcovia sú však zmesou najbizarnejších indivíduí a ako posledná možnosť sa ukáže rovesník opačného pohlavia. Na inzerát sa jej ozve Miky, hľadajúci dočasný azyl. Dea mu zo zúfalstva nahovorí, že je lesbička, aby ho presvedčila, že nič nehrozí, ak sa k nej nasťahuje. Vyjde to a finančný problém je vyriešený. Takmer. Miky je totiž nielen milý, inteligentný, zábavný a poriadkumilovný, ale ešte aj prekliato sexi. Až vtedy nastáva jej skutočný problém... Vykľuje sa z toho love story, s ktorou nepočítali, a Dea váha, či si vybrala správneho. Vzájomne pre seba predstavujú krízový plán. Ale čo ak jeden z nich neznáša klamárov, no zamiluje sa do toho najväčšieho? Lož má krátke nohy. Zvládne beh na dlhé trate so súperom, akým je pravá láska? Román Krízový plán je voľným pokračovaním série Šéf môjho šéfa.