Všetci moji muži - Červienková, Evelin slovenská autorka 29.júna 1990 (Bratislava Marenčin PT, spol. s r.o., 2013)
Žena buď miluje, alebo nenávidí. Na to príde aj Mia, ktorá si myslí, že ak má chlapa, prácu a zázemie, lepšie už byť nemôže. Keď sa jej však začne pod zadkom triasť pracovná stolička a vynoria sa tiene z minulosti, prichádza na to, že všetko je inak... Stretáva Romana, chlapa, ktorý jej kedysi dávno prevrátil život naruby a zmizol. Teraz sa objaví a chce pokračovať tam, kde pred rokmi skončili. Mia má však svojho snúbenca Jana, skrýva však pred ňou nejedno tajomstvo. Všetko to sleduje kamarát Michal, na ktorého sa Mia vždy môže spoľahnúť. Vie ju postrčiť smerom, kde ju sám chce mať. Keď sa prevalia Janove klamstvá a ukáže sa Romanova pravá tvár, je to práve Michal, v ktorom Mia objaví čosi viac. No nie na dlho...
Dostáva sa do mnohouholníka chlapov, z ktorého sa nevie vymotať. Prichádza nový šéf a kolega homosexuál a zábava pokračuje...
Keywords: slovenská literatúra; príbehy zo života; súčasná slovenská autorka