Nájomná vrahyňa na materskej : 1. - Cosimano, Elle americká autorka (Motýľ, 2022)
Byť mamou a zároveň nájomnou vrahyňou je vražedná kombinácia Fráza „urobiť si svoju prácu“ naberá pre jednu slobodnú matku v knihe Nájomná vrahyňa na materskej úplne nový význam. Finlay to zabila... až na to, že v pravom slova zmysle. Nová kniha, na ktorej Finlay práve pracuje a ktorú sľúbila odovzdať svojej literárnej agentke, ešte nie je hotová, jej bývalý manžel vyhodil ich opatrovateľku bez toho, aby ju na to upozornil, a ráno musela poslať svoju štvorročnú dcéru do škôlky s vlasmi oblepenými lepiacou páskou. Keď niekto počas obeda začuje Finlay diskutovať o zápletke svojho nového románu so svojou agentkou, pomýlia si ju s nájomnou vrahyňou a Finlay neúmyselne prijíma ponuku zbaviť sa problémového manžela obete, aby si zarobila peniaze a splatila tak všetky potrebné účty, ktoré sa jej už kopia pri predných dverách... no čoskoro zistí, že spáchanie zločinu je v skutočnom živote oveľa ťažšie než vo fiktívnom svete.