Mesačná sestra. 5. : Príbeh Tiggy - Rileyová, Lucinda írska autorka 16. februára 1965 - 11. júna 2021 prvé romány písala pod rodným menom Lucinda Edmondsová (Tatran, 2020)
Netrpezlivo očakávaná piata časť celosvetovo úspešnej historicko-romantickej série Sedem sestier zavedie čitateľa z mystických vrchov škótskej Vysočiny do slnečnej Andalúzie. Piata sestra Tiggy dApliese sa už od detstva obetavo a s láskou starala o choré zvieratá. Aj teraz, keď sa z nej stala zoologička, ju starostlivosť o zvieratá napĺňa spokojnosťou a šťastím. Keď dostane ponuku odísť na odľahlé panstvo v škótskej Vysočine a starať sa tam o divé mačky, dlho neváha a prijme ju. Na novom pôsobisku stretne Chillyho, starého múdreho starca z Andalúzie. Je to osudové stretnutie, pretože Chilly pomôže adoptovanej Tiggy poodhaliť tajomstvo jej pôvodu. Na jeho podnet odcestuje mladá žena do Granady, kde stretne svojich príbuzných a dozvie sa všeličo o dramatickom osude svojej starej mamy Lucíe, zamladi najslávnejšej tanečnice flamenca. Tiggy konečne pochopí, kde sú jej korene a aký veľký dar dostala do vienka pri narodení.