Svadobná stávka. 2. - Featherová, Jane anglicko-americká autorka 1945 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2014)
Ďalší vzrušujúci príbeh z trilógie o bratoch Sullivanovcoch, šľachticoch z Blackwateru, ktorí si za nezvyčajných okolností hľadajú nevesty. Bratom Sullivanovcom svitá na lepšie časy, keďže ich chorý strýko spísal závet, podľa ktorého zdedia celý jeho obrovský majetok. Má to však jeden háčik: každý z nich sa musí oženiť s padlou ženou. Najstarší Jasper si už úlohu splnil sobášom s krásnou Clarissou. Teraz je rad na Sebastianovi, aby si našiel nevestu, ktorá bude vyhovovať strýkovmu výstrednému želaniu... 1.časť: Dlhá cesta k oltáru 2.časť: Svadobná stávka 3.časť: Nevhodná nevesta