Konce a začiatky - Robertsová, Nora americká autorka 10. októbra 1950 (Liber Novus d.o.o, 2016)
Liv Carmichaelová je pôvabná, atraktívna washingtonská moderátorka, ktorá chce byť vo všetkom prvá - prvá, ktorá urobí reportáž; prvá, ktorá ju dostane na verejnosť a prvá v srdci muža. T. C. Thorpe je jej rivalom v práci, ale zároveň jediným mužom, ktorého láska ju napĺňa. Zdalo sa, že rivalita medzi nimi bude silnejšia než vášeň a túžba, až kým sa nezačal správať ako šialenec, neuzatvoril s ňou stávku a nezaplnil miesto v jej srdci.