Porozprávam ti : príbehy, ktoré ma naučili žiť - Bucay, Jorge 30. októbra 1949 argentínsky psychoterapeut, autor (NOXI, 2022)
Ak vo svojom uponáhľanom živote hľadáte šťastie a porozumenie, možno si len stačí vypočuť, teda prečítať niekoľko príbehov a vnútorne ich precítiť. Tak ako Demián, ktorý má problémy čeliť svojmu každodennému životu, osobnému i pracovnému. Vyhľadá terapeuta Jorgeho, ktorý je vo svojej praxi trošku nekonvenčný a ktorý sa rozhodne svojmu pacientovi pomôcť rozprávaním príbehov. Niekedy sú to bájky, inokedy ľudové rozprávky alebo rozprávanie zo súčasnosti, no jedno majú všetky spoločné, majú pomôcť zmätenému Demiánovi nájsť šťastie a prekonať pochybnosti. Ponorte sa do krátkych príbehov, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť sebe, svojim vzťahom a svojim obavám.