Víťazstvo lásky. 1/4 - Bradfordová, Barbara Taylor anglická autorka 10. mája 1933 (Slovenský spisovateľ, 2010)
Centrá svetovej módy New York, Paríž a Londýn, exotický Istanbul a Hongkong - všade tam nás zavedie najnovší fascinujúci román o vášni a zrade, o pomste a nenávisti, ale aj o triumfe pravej lásky od jednej z najslávnejších autoriek bestsellerov. Bradfordová ním nadväzuje na mimoriadne úspešnú ságu o rode Hartovcov, ktorou si získala srdcia miliónov čitateliek na celom svete.