Dada Nálada bude slávna!. 2. - McDonaldová, Megan americká autorka pre deti 28. februára 1959 (Slovart s.r.o, 2008)
Dada Nálada pozná náladu na každú príležitosť ľ dobrú, zlú, neznesiteľnú... Tentokrát má Dada žiarlivú náladu. Žiarli na kamarátku Jessicu, ktorej fotografia sa objavila na titulnej strane novín. Dada sa rozhodne začať pracovať na vlastnej sláve a šťastí. Ale mala by byť opatrná ľ celé jej úsilie sa nemusí dobre skončiť. Dadino hľadanie slávy vás dostane do tej správnej nálady.