Hra na smrť : 4. - Marsonsová, Angela anglická autorka krimi 1968 (Svetový bestseller, 2017)
Výskumné centrum Westerly nie je pre slabé povahy. Zaoberá sa skúmaním ľudského tela v rôznych štádiách rozkladu. A práve na ich pozemku nájde detektívka Kim Stonová pri rutinnej návšteve telo mladej ženy. Dievčenská tvár nevidomými očami hľadí na modrú oblohu a nad jej zohavenou mŕtvolou sa zlietajú stovky múch. Má rozbitú hlavu a ústa plné hliny. Čoskoro tu Kim nájde ďalšiu ženu a pochopí, že páchateľ objavil dokonalý úkryt pre obete svojich zločinov. No zdá sa, že sériový vrah ešte neskončil. Koľko tiel ešte objavia? Keď zrazu zmizne aj miestna reportérka Tracy Frostová, Kim začína tušiť, že kľúč k vrahovmu počínaniu treba hľadať v minulosti. Opäť sa začína boj s časom. Zistí Kim pravdu skôr, než sa vo zvrátenej a chorej mysli vraha zrodí ďalší krvavý plán a vyhliadne si novú obeť?