Vyhorená. 7. - Castová, Phyllis Christine americká autorka 30. apríla 1960; Castová, Kristin F. (Ikar, a.s, 2011)
Zoeina roztrieštená duša sa ocitla v Nyxinom Onom svete. Hoci upírska Najvyššia rada v Benátkach tvrdí, že do siedmich dní Zoey určite zomrie, "prihoretý kŕdeľ" a Afrodita s Dariom to nevzdávajú. Všemožne hľadajú spôsob, ako odvrátiť krutý osud. Pátrajú v starej knižnici a archívoch Najvyššej rady po starých legendách a viere v Temnotu a Svetlo, ktoré by im mohli naznačiť, ako Zoey zachrániť. Napriek tomu, že Stevie Rae zostala v Tulse a sama má problémy aj tajomstvo, čo ju môže zničiť, chce Zoey pomôcť prostredníctvom svojho spojenia so zemou. Zoein upírsky bojovník Stark je odhodlaný za svoju veľkňažku aj zomrieť, len aby sa dostal do Onoho sveta a pomohol jej vrátiť sa do vlastného tela. Lenže ak jej má pomôcť, zomrieť nesmie...