Šťastná nevesta - MacGregorová, Janna americká autorka (Ikar, a.s, 2019)
Nicholas St. Mauer, syn bezcitného vojvodu, len málokedy zavíta do spoločnosti a žiadnej žene zatiaľ neotvoril svoje srdce. Vie však, čo je česť, a tak si považuje za povinnosť dozerať na lady Emmu Cavenshamovú. Keď ho táto nevyspytateľná kráska pobozká, čo je pre dámu v jej postavení neslýchané, Nick na ňu nevie zabudnúť. Aj Emma pripúšťa, že ju gróf priťahuje, ale manžela nepotrebuje. Na svete sú aj horšie osudy ako ostať slobodná, čo svojrázna plavovláska dobre vie. Stále žiali nad stratou drahej priateľky Leny a je odhodlaná dokázať, že za jej smrť je zodpovedný jej manžel. Musí sa však poponáhľať, aby nezlákal ďalšiu nevinnú ženu. Emma vytrvalo sleduje svoj cieľ, ale plány jej prekazí kompromitujúca situácia. Ak by sa začali šíriť reči, jej dobrá povesť by bola stratená. Jedine Nick má dosť odvahy na to, aby Emme pomohol s predsavzatím a zároveň zabojoval o jej srdce.