Hra na mačku a myš. 6. - Arlidge, M.J. anglický autor kriminálnych románov 10. októbra 1974 (IKAR, a. s., 2018)
Hlavná vyšetrovateľka Helen Graceová sa celý život ukrývala - za policajný preukaz, za povesť jednej z najšikovnejších policajtiek v krajine, za dokonalú fasádu neomylnej profesionálky. Až kým sa po falošnom obvinení neocitla v radoch odsúdených. Dni v hollowayskom väzení sú krátke, noci dlhé. Za každým rohom číha smrteľné nebezpečenstvo. Trestankyne nemajú bývalé policajtky v láske, najmä ak nejednu z nich dostala za mreže práve Helen. Na tom sa nič nezmení, ani keď v cele nájdu zohavené telo. Helen vie, že musí vypátrať surového vraha, pretože inak môže byť ďalšia v poradí. Na mieste, kde nikto neverí v spravodlivosť, sa každý musí starať sám o seba.