Pekne spinkaj, bábika. 3. - Arlidge, M.J. anglický autor kriminálnych románov 10. októbra 1974 (Svetový bestseller, 2017)
Po búrlivej noci sa Ruby prebudí na veľmi čudnom mieste - je zavretá v studenej, tmavej pivnici. Sama. Nemá ani potuchy, ako sa tam dostala. Pomaly sa jej zmocňuje panika a to všetko je len začiatok jej desivej nočnej mory. Vtom ticho preruší nejaký hluk, kroky, únosca sa blíži... a vzápätí jej pokojným hlasom oznamuje, že po nej nikto pátrať nebude, že ju už nikto nebude potrebovať. Iba on... Približne v rovnakom čase nájdu na odľahlej pláži pochované telo inej mladej ženy. Bola mŕtva celé roky, no nikto na polícii nenahlásil jej nezvestnosť. Prečo by to aj robil, veď rodine celý čas posielala o sebe správy. Prípadu sa ujíma inšpektorka Helen Graceová, ktorá je presvedčená, že jej protivníkom nie je nijaký amatér. Inštinkt jej hovorí, že bude mať do činenia so sériovým vrahom, navyše inteligentným, vynachádzavým, a čo je najhoršie, veľmi trpezlivým. No kým sa ona snaží pochopiť motív jeho konania, čas sa neúprosne kráti pre obeť, ktorá je možno ešte nažive... Kto vyhrá tieto kruté preteky s časom?