Džínsový denník. 2. - Šulajová, Zuzka slovenská autorka 12. novembra 1985 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2009)
Áno, sympatická Paula Semoková je opäť na scéne - plná síl a elánu, ale najmä chuti zverovať sa so svojimi zážitkami a pocitmi novučičkému "džínsovému" denníku. Paula a jej starí kamaráti sú už v druhom ročníku, pomaly, ale isto dospievajú, hľadajú sa a zisťujú, čo vlastne od života chcú. Na tejto ceste ich čakajú nové tváre, nové zážitky i nové výzvy. Je len na Paule, či im podľahne alebo zostane sama sebou. Bude ďalej chodiť s Patrikom? Alebo dá šancu niekomu inému? Prečo jej Gabrieline karty nechcú prezradiť nič nové? A čo si má počať s prírastkami vo vlastnej rodine? Odpovede na tieto otázky i veľa ďalších prekvapení nájdete vo voľnom pokračovaní Džínsového denníka, ktorý sa tentoraz dostane aj do nepovolaných rúk...