Džínsový denník. 3. - Šulajová, Zuzka slovenská autorka 12. novembra 1985 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2012)
Tretí Džínsový denník je teda konečne tu - takisto ako jeho hlavní hrdinovia a ich kamaráti. Sú už v poslednom ročníku gymnázia a na prahu dospelosti musia riešiť aj zložitejšie životné situácie. Paula Semoková, verná svojmu typickému zmyslu pre humor, vám ešte raz dovolí, aby ste spolu s ňou prežili celý rok jej života, ktorý sa krúti najmä okolo vytúženého Lukáša. Zjavne je to veľká láska, ale sú už obaja dosť zrelí na vážny vzťah? Ako sa Paula popasuje s nežičlivou náladou v triede a neprajnosťou vlastných rodičov? A existuje ešte nejaká šanca, že by sa stará partia mohla znovu dať dokopy?