Pekné dievčatá - Slaughterová, Karin americká autorka 6. januára 1971 (Aktuell, 2016)
Claire je atraktívna manželka atlantského milionára, topiaca sa v luxuse a Lydia je slobodná matka, vyliečená narkomanka, žijúca s bývalým kriminálnikom. Claire má všetko, Lydia nemá takmer nič. Ale ani jedna z nich sa nikdy nevyrovnala so stratou sestry Julie, ktorá záhadne zmizla takmer pred dvadsiatimi rokmi. Nečakaná vražda Clairinho manžela im však do života vráti všetku tú hrôzu a bolesť z minulosti, na ktoré už skoro zabudli. Zmiznutie dospievajúceho dievčaťa a vražda muža v stredných rokoch, ktorých delí takmer štvrťstoročie: Čo majú tieto dve udalosti spoločné? Aby odhalili tajomstvá, ktoré po celé roky ničili ich rodinu, dve odcudzené a rozhádané sestry - bojovníčky uzavrú prímerie, spoja svoje sily a objavia bolestivú pravdu na miestach, kde by ju najmenej hľadali. Pekné dievčatá je drsný, dojímavý a neskutočne pôsobivý príbeh plný fantastických postáv a nezabudnuteľných zápletiek. Triler, pri ktorom vám od strachu zmizne farba z tváre a srdce sa vám rozbúcha ako o život. Neobyčajný román plný lásky, straty, zmierenia a pomsty od najpredávanejšej autorky, ktorej postavy, zápletky a tempo nemajú konkurenciu. Triler, ktorý rozpúta peklo...