Pekár a vôňa príbehov - Henn, Carsten Sebastian nemecký autor 29. októbra 1973 (TATRAN, 2022)
Chlebové cesto je ako život, treba s ním pracovať, miesiť ho, až kým nedozrie. Rovnaké poznanie prekvapí aj primabalerínu Sofie, ktorej zranenie zničí závratnú kariéru. Neustále si kladie otázky: Kto ju bude milovať, keď sa stratila zo svetla reflektorov? Kým vlastne je, keď viac nie je baletkou?