Slepá ulička - Fieldingová, Joy kanadská autorka 18. marca 1945 (Ikar, a.s, 2022)
Skromná, nenápadná ulička v Palm Beach Gardens na Floride nie je miesto, kde by sa diali šokujúce udalosti. Rovnaké jednoposchodové domy v pastelových farbách, výstavné trávniky a cestičky lemované kvetmi. Dokonalá idylka pre päť rodín, ktoré tu vedú navonok obyčajné, miestami až nudné životy. No istej júlovej noci zaznejú dva výstrely. Kto potiahol spúšť a prečo? Bola to perfekcionistka Maggie alebo jej muž Craig, ktorý nezvládol ďalej žiť podľa manželkiných očakávaní? V snahe zachrániť manželstvo sa rozhodli s deťmi presťahovať na Floridu. Démoni minulosti si ich však našli aj tam. Možno za streľbou stojí manželský pár Nick a Dani. Obaja sú úspešní a uznávaní doktori, ale skrývajú množstvo nepríjemných tajomstiev. Možno pretiekol pohár trpezlivosti starej dáme Julii Fisherovej. Pred časom k sebe prichýlila problémového vnuka, ktorý prevrátil jej pokojný život naruby. Alebo sa stala obeťou ona? S myšlienkou zabiť seba a svoju ženu sa pohráva aj Sean. Prišiel o prácu v prestížnej reklamnej agentúre a pocit zlyhania utápa v alkohole. Ani Aiden a Heidi nemajú ustlané na ružiach. Ich manželstvo sa otriasa v základoch a nepomáha ani ustavičné zasahovanie Aidenovej matky/svokry. Jedno je isté. Trpezlivosť má svoje hranice. Komu na dvere zaklopala smrť?