Deň posledného súdu - Sheldon, Sidney americký autor 11. februára 1917 - 30. januára 2007 (Triumf, 1994)
Agent Robert Bellamy má za úlohu nájsť výpravu turistov, ktorí boli svedkami stroskotania meteorologického balóna vo Švajčiarsku. Je šokujúce, že každý vypátraní svedok nešťastia onedlho za záhadných okolností zomrie. Nakoniec sa na čiernej listine objaví taktiež sám Bellamy a musí čeliť rafinovaným nástrahám aj vo svojom najbližšom okolí. Kto stojí v pozadí rozsiahleho sprisahania?