Búrlivé pobrežie - Pilcherová, Rosamunde anglická autorka romancí 22. septembra 1924 - 6. februára 2019 (Liber Novus, 2016)
Až na smrteľnej posteli odhalí matka Rebecce pravdu o svojich príbuzných, ktorých Rebecca nikdy nestretla. Dozvedá sa, že v Cornwalle, vo vile Boscarva, žije maliar Grenville Bayliss, jej starý otec. Mladá žena sa ho rozhodne vyhľadať a nájde omnoho viac než len svoje korene - nájde rodinu, po ktorej toľko túžila...