Láska cez správy : 1. - Hunterová, Teagan americká autorka (Zelený kocúr, 2021)
Nesprávne číslo má byť len nesprávne číslo. Vymazať. Neriešiť. Nepísať. Neflirtovať. Nesprávne číslo by nemala byť prvá vec, na ktorú človek ráno myslí, a posledná vec, o ktorej uvažuje, keď zaspáva. A už vôbec by ste neznámy kontakt nemali nahovoriť na to, aby si kúpil malé kozliatko. Bolo by to zvláštne. Keď sa pre nesprávne číslo omylom zoznámim so Zachom Hastingsom, nedržíme sa žiadneho z vyššie spomenutých pravidiel. Píšeme si a flirtujeme, pretože je neskutočne vtipný, čudný a je pre mňa skvelým rozptýlením. Nehľadám lásku. Zach natrafil na nesprávne číslo. No možno... Možno je ten pravý.