Niekedy je pekné, že ma miluješ - Vareille, Marie francúzska autorka, žijúca v Holandsku 27. februára 1985 (GRADA Slovakia s.r.o. - Metafora, 2023)
Chloé a Constance sú najlepšie kamarátky, hoci každá je úplne iná. Spája ich však láska ku knihám, rodinné korene v Marinzacu, no aj žalostný milostný život. Atraktívna Chloé je dokonalá Parížanka: je príliš chudá, priveľa fajčí a priveľmi pije. Nedokáže sa citovo odpútať od svojho expriateľa, ktorý je zároveň jej nadriadeným a má sa čoskoro ženiť. Constance, večná romantička, je už dlho nezadaná, má rada Jane Austenovú a čaká na svojho pána Darcyho, ktorý je však stále v nedohľadne. Jedného dňa sa rozhodnú vziať život do svojich rúk a uzavrú spolu dohodu: Chloé strávi celý polrok na vidieku medzi vinicami, ďaleko od všetkých mužov a pokušení, a pokúsi sa konečne napísať vytúžený román. Constance prestane snívať o romantickej láske a začne sa stretávať s normálnymi mužmi. Ich vzájomná dohoda ich nakoniec zavedie niekam úplne inam, než by čakali.