Dôvera - Brnková, Michaela slovenská autorka (Moderné romány, 2022)
Pred ôsmimi týždňami bol môj život dokonalým načasovaním stereotypu a povinností. Nič ma nemohlo zaskočiť, nič sa neodohrávalo mimo môj pevne stanovený plán. A potom sa to stalo.