Maják stratených nádejí - Freemanová, Kimberley austrálska autorka 22. decembra 1966 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2014)
Román populárnej autorky ponúka podmanivý romantický príbeh z Austrálie o láske, nádeji a sile odpustenia. V jeho centre sú osudy dvoch žien, ktoré delí celé storočie, a predsa majú veľa spoločného. Isabella Winterbournová žije v manželstve bez lásky a nevie sa vyrovnať so stratou synčeka. Keď ako jediná prežije stroskotanie lode pri Lighthouse Bay, zistí, že ani na tomto odľahlom mieste sa nedá uniknúť pred minulosťou. Libby Slaterová sa po smrti svojho milenca vracia do rodného Lighthouse Bay po dvadsiatich rokoch a dúfa, že sa jej podarí začať odznova. Ibaže aj ona má minulosť, pred ktorou nie je ľahké ujsť...