Nečakané priznanie : 4. - Reganová, Lisa americká autorka 1971 (Grada Slovakia s.r.o. - Cosmopolis, 2023)
Keď sa na príjazdovej ceste do domu v Dentone nájde telo mladého študenta s fotografiou pripnutou na golieri, prvá na mieste činu je detektívka Josie Quinnová. Dom patrí Gretchen Palmerovej, oddanej členke Josiinho tímu, ktorá je posledných dvadsaťštyri hodín nezvestná. Hoci sa Gretchen prizná k činu, Josie vie, že nemôže byť vrahyňou. Tak prečo sa priznáva k vražde, ktorú nespáchala? Josie sa ponorí hlboko do Gretcheninho tajného života a odhalí spojenie medzi chlapcom, fotografiou a zničujúcim prípadom z jej minulosti. Lenže práve vo chvíli, keď si Josie myslí, že už všetko pochopila, na druhej strane mesta sa objavia telá mladého páru. Dokáže Josie odhaliť pravdu včas, aby zachránila svoju priateľku pred životom vo väzení alebo istou smrťou?