Most do prístavu - Riversová, Francine americká autorka 1947 (Kumran, s.r.o, 2015)
Sága o zničujúcej cene slávy, spálených mostoch a nekonečnom Božom milosrdenstve. Spálila všetky mosty, aby získala to, čo malo byť naplnením jej túžob. Teraz má však už len jedinú túžbu - vrátiť sa domov. V tejto strhujúcej a dlho očakávanej ságe o pokušení, milosrdenstve a bezpodmienečnej láske obľúbená autorka Vykúpenej lásky prináša široko poňatý a vynikajúco rozpovedaný príbeh. HOLLYWOOD 1957. Pre tých, čo v Hollywoode niečo znamenajú, je Lena Scottová najvychytenejšou stúpajúcou hviezdou strieborného plátna od čias rýchleho vzostupu Marilyn Monroe. Len málo z nich vie, že jej skutočné meno je Abra. A ešte menej ľudí pozná cenu, ktorú musela zaplatiť, aby získala pocit, že je niekým. Pre pastora Ezekiela Freemana však Abra stále zostáva dievčatkom, ktoré si získalo jeho srdce v noc, keď ho našiel plakať opustené hneď po narodení pod mostom na predmestí Havenu. Zeke a jeho syn Joshua ľ Abrin najlepší kamarát ľ pozorujú, ako dospieva na exotickú krásku. Zeke však vie, že okolnosti Abrinho narodenia zanechali jazvy hlboko v jej srdci, jazvy, v dôsledku ktorých ľahko podľahla zvodom šarmantného podvodníka, ktorý ju zlákal do hollywoodskej továrne na sny. Zdá sa, že Haven je od Hollywoodu nenávratne vzdialený a Abra rýchlo zvládne to, čo sa od ambiciózneho dievčaťa so žiarivými očami očakáva. Prineskoro spoznáva, aká zničujúca môže byť cena slávy.