Vražedná pomsta - Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948 (Slovenský spisovateľ, 2023)
Strhujúci romantický triler Vražedná pomsta si vás získa napínavým dejom s dramatickými zvratmi a nezabudnuteľnými postavami, vďaka ktorým patrí Sandra Brown k najobľúbenejším spisovateľkám na svete. Je to výnimočná kniha o silných putách, ktoré nás spájajú s našimi milovanými, a o tajomstvách, ktoré uchovávame, aby sme ich ochránili.