Vrahyňa v púšti - Maasová, Sarah J. americká autorka 5. marca 1986 (Slovart, 2016)
DRUHÁ EXKLUZÍVNA NOVELA K SÉRII TRÓN ZO SKLA, KTORÁ ODHAĽUJE ZAUJÍMAVÉ EPIZÓDY Z TAJNEJ MINULOSTI CELAENY SARDOTHIEN, HRDINKY ŠESŤDIELNEJ SÉRIE TRÓN ZO SKLA. Tichí vrahovia v Červenej púšti nie sú veľmi zhovorčiví a Celaene Sardothien to vôbec neprekáža. Neprišla si k nim vylievať srdce, ale zdokonaliť sa vo svojom remesle a stať sa najobávanejšou nájomnou vrahyňou po celej šírej Erilei. Keď pokoj púšte narušia sily, ktoré chcú zničiť tichých vrahov, Celaena musí nájsť spôsob, ako ich ochrániť... inak nebude mať dosť času, aby z púšte unikla do bezpečia.