Cena za šťastie - Steelová, Danielle americká autorka 14. augusta 1947 (Slovenský spisovateľ, 1997)
Román opisuje osudy troch manželských párov, ktoré majú zdanlivo všetko; vedú luxusný a bezstarostný život, no k úplnému šťastiu im chýba detský smiech. Kým sa naplní ich túžba, musia podstúpiť množstvo útrap. Každý z nich musí svojím spôsobom zaplatiť cenu za šťastie.