Leto pri jazere - Hunterová, Denise americká autorka 2. decembra 1968 (i527.net, 2022)
Toto leto vás do hostinca Bluebell priláka stratený dopis, nová láska a staré tajomstvá. Mladá hostinská z mesta pri jazere v Severnej Karolíne sa zamiluje do samotárskeho autora románov. V prvom dieli romance o Hostinci Bluebell sa pripomína minulosť a vynárajú sa staré tajomstvá.