Závan z hôr : 2. - Hunterová, Denise americká autorka 2. decembra 1968 (i527.net, 2023)
V dojímavom druhom pokračovaní knižnej série o Hostinci Bluebell sa odmietnutá nevesta zamiluje počas romantického pobytu v horách do utrápeného hostinského. Vychádzajúca hollywoodska hviezda Mia Emersonová hľadá bezpečné útočište po verejnom rozchode a vypuknutí škandálu celebrít. Nájde ho v jazernom mestečku Bluebell v Severnej Karolíne – v destinácii svojej zrušenej svadobnej cesty. Jej jediným zámerom je ukryť sa pred zrakmi ľudí a počkať, kým škandál prehrmí.