Ako prísť o lorda 1/3 - Michelsová, Elizabeth americká autorka; Kořínek, Otakar (Bratislava Slovenský spisovateľ, a.s., 2016)
Pôvabný ľúbostný príbeh z regentského Anglicka od autorky románov Milovať vojvodu a Zaľúbený lord. Keď sa Andrew Clifton, hrdý a neprístupný lord Amberstall, stane terčom posmechu svojich priateľov z londýnskej smotánky, zanevrie na mesto a utiahne sa do ústrania na škótsky vidiek. A keď sa potom po roku na matkinu žiadosť vracia domov, na ceste do Londýna sa mu zraní kôň a Andrew z neho doslova padne k nohám krásnej, temperamentnej a excentrickej Katie Moorovej. Hoci je Katie dcérou grófa, odjakživa sa lepšie cítila v stajni s koňmi než v snobskej spoločnosti. So svojím osamelým životom je spokojná a vonkoncom neráta s tým, že jej doň raz vtrhne škrobený lord a obráti ho naruby...
Keywords: Triky londýnskej smotánky; americká literatúra; historické romány; ľúbostné romány; romance